Ik moet er nog van groeien!

Zonovergoten! Hoewel het pas 15 maart is kunnen we vandaag echt volop genieten van de zon op de Zintuigentuin! Meteen maar even Jacco Regtop gebeld wanneer onze bank klaar is zodat we ook gezellig met uitzicht op de tuin kunnen zitten en koffie drinken in het zonnetje. “Over 2 weken is de bank klaar en komen we hem brengen”, laat Jacco weten. ‘We’ zijn dezelfde leerlingen die ook de verhoogde bakken hebben gemaakt voor onze ouderen. Kanjers zijn het! De bloembollen komen nu toch langzaam maar zeker met de kopjes uit de aarde. Leuk hoor en al zo heel erg lente! We ruiken aan de kruiden en nemen wat bieslook mee om kruidenboter te maken voor bij de soep.

Er wordt hard gewerkt rondom de Zintuigentuin; aan de huisvesting voor de Statushouders en de parkeervakken. Maar gelukkig ook aan enkele aardewal heuvels die uiteindelijk worden ingezaaid met bijvriendelijke bloemen. Hopelijk komt ook ons verharde pad er nog zodat we niet steeds met de rollators via de ‘rode piste’ naar beneden hoeven te duiken!

Na de lunch krijgen we een bijzondere gast op bezoek: Pietje! Een teckelpup van 3 maanden oud. Pietje hoort bij Brigitte die ons team komt versterken: Welkom Brigitte en Pietje, jullie passen naadloos in ons ZaaiGoedteam! Zelfs Fanny, de geleidehond van Carla vind het leuk!

Dit keer heeft het advocaatje wel een heel bijzonder tintje: Rietje heeft een gedicht geschreven voor ons allemaal en dat wil zij graag vooraf aan het nuttigen van het wekelijkse advocaatje voordragen…Dat mag! Dank je wel Rietje, we genieten iedere week van jou!