groep-collage-herfstoogst-groot

Aan alles komt een eind, dus ook aan de mooie dingen in het leven! Vandaag, 28 oktober sluiten we Groen doet Goed 2016 af. We hebben met de seizoenen meebewogen en zitten nu in de herfst van het jaar, van het project en, sommigen van ons, van hun leven. Dat klinkt somber, maar is het niet want we hebben veel plezier met elkaar! We genieten volop en plukken de dag!

Wijnkoperij Okhuysen Haarlem heeft 6 mooie wijnkistjes voor ons bewaard die we gaan inrichten als herfstschilderij of herfst-kijkdoos. We hebben genoeg vulling uit het bos verzameld om de kistjes te vullen. Alle oogst gaat op tafel zodat we met de koffie goed moeten kijken welke paddenstoelen echt zijn en welke van marsepein! Herfstbonbons, levend mos, groene eikels, chocolade dennenappels, alles ligt door elkaar en geeft veel plezier.

Wat een talent! We waren al eerder zeer onder de indruk, maar ook nu weer, wat kunnen mensen toch veel als je ze de vrijheid geeft! In alle rust en met vertrouwde mensen om hen heen ontspannen de deelnemers en gaan ze aan de slag. Alle kistjes zijn uiteindelijk prachtig geworden, allemaal anders maar even artistiek!

Als je in het bos de stilte om je heen kunt voelen

Bomen in een mooie herfstkleur kan bewonderen

Dan heeft de natuur jouw hart zachtjes aangeraakt!

Paula Hagenaars