ZaaiGoed Corona-maatregelen, en acties om met u in contact te blijven.

Door het corona virus zijn we in zeer uitzonderlijke tijden beland. Gezondheid en veiligheid gaan boven alles, maar we laten jullie niet alleen!

Deurknop post van Stichting ZaaiGoed in tijden van Corona

We doen er alles aan om op gepaste wijze nauw contact te onderhouden met onze ouderen en ze te laten meebeleven wat de lente en onze Zintuigentuin aan moois te bieden heeft. Dit doen we op de volgende wijze:

  • In overleg en met toestemming van de mantelzorger / familie gaan op de woensdagen de ZaaiGoed medewerkers op huisbezoek bij een deelnemer – 1 op 1 – om buiten samen een wandeling en praatje te maken en/of om materialen te bezorgen voor een creatieve activiteit binnenshuis.
  • Via de WhatsApp Tuinclub groepsapp delen we dagelijks wel en wee, inspiraties voor activiteiten en kunnen de deelnemers hulpvragen aan ons doorgeven.
  • Op Facebook plaatsen we wekelijks beelden van het ontluiken van de Zintuigentuinen en de bezigheden van het ZaaiGoed-team aldaar om iedereen het te laten meebeleven.
  • Op YouTube plaatsen we regelmatig korte filmpjes (vlogs) van de tuin en met tips, instructies en voorbeelden voor het thuis zelf doen van creatieve activiteiten.