online macramé-cursus Stichting ZaaiGoed

Cursussen en activiteiten

Voor krasse ouderen (m/v) en oudere jongeren (40+) die, in een inspirerende omgeving, creatieve vaardigheden willen (bij)leren organiseert stichting ZaaiGoed diverse maatwerk cursussen. Ook ons aanbod is dit jaar op creatieve wijze aangepast: de lessen aquarelleren en bloemschikken komen via filmpjes bij u thuis! Ook de materialen worden bij u aan huis bezorgd. De cursus macramé start 23 juli in het tuinhuis op de zintuigentuin in Haarlem, met maximaal 4 personen, De lessen worden gegeven door vakmensen. Vanaf eind juli starten we ook weer met de geliefde koffie & kaart activiteit, met maximaal 4 personen in het tuinhuis van de Zintuigentuin in Haarlem.

U kunt zich vanaf nu inschrijven. Doet u mee? Blijf creatief & blijf leren; een typisch ZaaiGoed motto!