Cursussen

Voor krasse ouderen (m/v) en oudere jongeren (40+) die, in een inspirerende omgeving, creatieve vaardigheden willen (bij)leren organiseert stichting ZaaiGoed diverse maatwerk cursussen. Ons aanbod omvat: bloemschikken, handig allerhande, kokkerellen & tafelen, tekenen & schilderen en nieuw dit jaar de ZaaiGoed-fotoclub. De lessen worden begeleid door vakmensen op leeftijd en vinden plaats op onze Zintuigentuin (zie bezoekadres). Afhankelijk van de cursus is er plaats voor 6-10 deelnemers. U kunt zich vanaf nu inschrijven. De eerste cursussen starten medio mei, tenzij het coronavirus ons dan nog parten speelt dan wordt in overleg met de deelnemers naar een passende oplossing (uitstel of restitutie) gezocht.