Gasten van Spaarnestroom naar de Zintuigentuin, en een Jarige!

Er is geen ontsnappen aan als je jarig bent in een groep feestvierders! Ontkennen heeft geen zin, dus taart gehaald en vieren maar!

Het werd een bewogen dagje want we hadden 3 gasten van Spaarnestroom een dagje mee naar de Zintuigentuin, zo leuk! Janny, Henny en Rita wilden ook wel eens ‘proeven’ aan een zintuiglijk dagje dus hup, in het kleine autootje naar OG! Wat een feest!

Alles zat ook wel mee hoor, het weer, de deelnemers, het bezoek van Wilma en Loes van de Kweektuinkas. Erg leuk! We hebben genoten van alles wat groeit en bloeit in de Zintuigentuin en natuurlijk hebben we luidkeels gezongen! Altijd fijn om met elkaar te zingen!

Elly heeft het Kerriekruid ontdekt!

Samen zingen!

Samen zingen, hoe leuk is dat!?!?

Rietje lacht!

Echt plezier met elkaar en de liedjes!

Het zijn altijd dezelfde die werken! Brigitte is zo’n fijne vrijwillige medewerker van ZaaiGoed! Ze heeft veel verstand van moes – tuinieren, dat is wel echt fijn! Zaaien doen we dan maar met z’n tweeën………maar we worden wel mooi toegezongen!

Ik ben vandaag heel erg verwend! Er is 3 keer voor mij gezongen! De zon kwam voor mij op! Er was taart! Mijn hartediefjes waren er allemaal! En ik heb hele mooie bloemen gekregen…..heel ontroerend. Dank je wel Theo Rutte en Onno Titulaer voor de prachtige boeketten! Dank je wel Rietje, Anneke, Elly, Claude, Janny, Rita, Henny, Wilma, Loes, Carla, Liesbeth, Brigitte en Pietje! En natuurlijk iedereen die mij via Facebook en LinkedIn heeft gefeliciteerd!