Wat een geweldige oogst van de dag!

En dat allemaal uit het Nelson Mandela parkje achter Spaarnestroom! Hop, kastanjes, druivenranken, zonnebloemetjes (heten anders maar kom even niet op de naam (…) bloemen van de oost indische kers, zaden van de stokroos. Super!Oogst van de dag

Het is wel de dag van Josje geweest! Wat geniet zij toch van het naar buiten gaan en oogsten. En binnen ook weer meteen een boeketje willen maken van de bloemen en ranken. Ze komt er voor uit haar rolstoel! Jos is een hele zachte vrouw met erg veel levensvreugde! Ik heb veel respect voor haar en anderen die niet mekkeren maar doorgaan, gewoon doorgaan met leven en de mooie momenten pakken. Terwijl ook Jos best wel wat heeft om over te mekkeren. Maar nee, nog nooit een onvertogen woord van haar gehoord. Je bent een leukerd Jos, ik geniet van je!

We zijn al enkele maanden bezig met een mooi weefstuk. Telkens komt er wat bij, zo ook nu: de rode takken van de Kornoelje zijn prachtig om door het touw te weven! En een paar kastanjeschillen natuurlijk! Wordt leuk!

Wat ook nog ‘een dingetje’ is…aan die 1000 geurzakjes moet natuurlijk ook een kaartje komen te hangen….Die gaan we niet kopen. Toch? Nee. Die gaan we ook maken! We maken er 1 en die gaan we kopiëren. Er zijn grenzen! Jan is alvast begonnen en zit meteen in de juiste sfeer! Can’t wait!

Jan maakt een kerstboom