We zijn in de ban van…..geurzakjes!

Wat een fijne actie, iedereen doet mee. Afgelopen week hebben we geurzakjes gemaakt en gevuld bij Buurthuis De Wereld met bezoekers van Europastroom Zorgbalans en de Hartekamp en bij Onze Gezellen met bezoekers van SHDH. Hieronder een impressie van deze fantastische gekte!

Rozemarijn hebben we gekregen van Ecosol en moet geplukt worden. Er worden zakjes gemaakt in alle soorten en maten en deze moeten gevuld worden.

Afgelopen week hebben we gebreide geurzakjes opgehaald bij mevrouw Willemsen in Schalkwijk; 40 stuks! En we mochten wol achterlaten zodat ze er 100 van kan maken! Hoe tof is dat?! We kregen nog een leuk bericht; meneer Akgul van de versmarkt op de Schoterweg brengt volgende week 50 zakken met lavendel! Om de geurzakjes mee te kunnen vullen! Zoals ik al zei; iedereen doet mee! Hieronder zie je mevrouw Kenselaar bezig met een stoffen zakje. Op de achtergrond zie je een deel van de 40 geurzakjes van mevrouw Willemsen!

Henny Kenselaar doet mee

Rozemarijn plukken

Nauwkeurig wordt de Rozemarijn verzameld, ook als vulling bedoeld. Graag laten we nog enkele fantastische resultaten zien van mensen die via social media hebben laten weten mee te breien, haken, naaien. Corry van Dijk, Toos Koster, Hanneke Plug, mevrouw Willemsen doen allemaal mee! Volg je hun voorbeeld? Hieronder nog een keer de oproep, doe mee en maak, en geef, een sierlijk, zacht en lekker ruikend geurzakje met de feestdagen aan ouderen die zelden nog buitenkomen want op een verpleegafdeling wonen!

 

Heel veel succes met het maken van de zakjes op de hobbyclub of tijdens het Netflix kijken of op de dagbesteding of als je met je been omhoog moet zitten en toch niets te doen hebt of als je moet wachten bij de tandarts of in de bus zit op weg naar je oma of op de tribune bij mannenvoetbal of in de bieb of bij je tante of……nou ja, waar en wanneer dan ook!!!