Soms heb je dat, zo’n perfecte dag en moet je denken aan Lou Reed…….Just a perfect day!

Koninginnenblauw

Vandaag was zo’n dag, alles klopte. Niet te warm, niet te koud, niet te druk, niet te stil.

Meteen na de koffie hebben we met elkaar broodjes gesmeerd en met een goedgevulde koelbox waren we al om 11.00 uur op de Zintuigentuin! Het was lekker druk op de moestuintjes van Delfts Groen, iedereen in de weer met onkruid, water, schoffel en meer. Het is zo’n fijne plek, je waant je in het paradijs |het leven staat hier even stil, houd haar adem in, lijkt wel| En daar mogen wij dan ook van meegenieten, heel bijzonder!

De Zintuigentuin doet het boven verwachting goed, alles is ‘aangeslagen, zoals dat zo mooi heet, en heeft baat bij zon en regen. Precies de combinatie die we de laatste weken hebben. Maar, de moestuiniers zorgen ook goed voor onze beplanting, dat moet gezegd!

de moestuiniers van Delfts Groen helpen ons met de Zintuigentuin

Natuurlijk genieten we eerst en laten we de zintuigen los op de nieuwe geuren, kleuren en smaken! Want iedere week is er wel weer wat nieuws te zien en te ruiken. Nu is de tijd dat alles groeit en bloeit! En die heerlijke zon op onze bol, al dan niet met mooie zonnehoed. Dat is toch genieten! Maar we zorgen ook goed voor de Zintuigentuin. Als de bodem van de koelbox in zicht is gaat ‘iedereen’ toch ook aan de slag met de gieter en/of het onkruid……Bijna iedereen, want we hebben natuurlijk onze Elly: “Laat mij maar lekker hoor, ik zit hier prima”. En dat doen we dan ook; we laten Elly lekker in de kussens zakken!

Elly ligt heerlijk onderuit in de kussens

Met als resultaat dat we ons moesten ‘haasten’ om op tijd weer bij Onze Gezellen terug te zijn voor de verse ananas met aardbeien en natuurlijk het wekelijkse advocaatje! Wat een feest: 3 uur lang op de Zintuigentuin geweest! Wat een spanningsboog!