Stichting ZaaiGoed in een oude Stolpboerderij

Krijgt Stichting ZaaiGoed een plekje in Noord Akendam?

Ruim 600 mensen bezochten onze stand op het nu nog braakliggende natuurgebied in Noord Akendam. Zo’n grote opkomst hadden we niet verwacht. Wordt de nu vervallen stolpboerderij een extra locatie voor Stichting ZaaiGoed? Wij hopen van wel.

In ieder geval is er door de wijkraad Vondelkwartier, MO Maatschappelijke Ondersteuning Vastgoed en gebiedsverbinder Haarlem Noord al een positief advies voor ingediend.

Wima Overbeek van Stichting ZaaiGoed wil de stolpboerderij op Noord Akendam als dagbestedingslocatie gebruiken

© Artikel geschreven door Frenk Klein Arfman

Haarlems Dagblad

Op zaterdag 28 augustus was er een mini-festival op het terrein van monumentale boerderij Akendam

“In opdracht van Wijkraad Vondelkwartier organiseerde het Verhalenhuis Haarlem met ondersteuning van de gemeente Haarlem het gratis minfestival Noord Akendam. Op de laatste dag van de zomervakantie kon iedereen aan de Vergierdeweg 25-254 een kijkje komen nemen bij de monumentale boerderij Akendam en de beoogde Skaeve Huse locatie met ieder uur informatieve rondleidinkjes en een jeugdmuziektheater voorstelling”

© Artikel geschreven door Frenk Klein Arfman

Stichting ZaaiGoed was er ook bij met een stand. Bekijk onze foto’s en het artikel in het Haarlems Dagblad. Wat een overweldigende belangstelling. Hartelijk dank voor jullie komst!

Stichting ZaaiGoed op het minifestival in Noord Akendam
Kom maar door met die 600 bezoekers 2
Gezellig druk bij de stand van Stichting ZaaiGoed
Krijgt ZaaiGoed een nieuwe locatie op Noord-Akendam?