Kung Cha TheeCeremonie in de Kweektuinkas

In september waren we te gast bij Wilma Overbeek in de Kweektuinkas aan de Kleverlaan Haarlem voor een Kung Cha TheeCeremonie.

We, dat waren Liselore Halink met haar Zintuigentuin theeservies, Wilma Overbeek op haar vrije dag (!), de ouderen van SHDH / ZaaiGoed, de vaste begeleiders van stichting ZaaiGoed, fotograaf Alexa Hillen van galerie SPW59, enkele aangewaaide ouderen die een kijkje kwamen nemen en bleven, collega Greet van het Reinaldahuis die haar groentepakket op kwam halen en bleef lunchen, buren, deelnemers van de Kweektuinkas dagbesteding………ga maar door.

De hele ochtend hebben we met elkaar de Kung Cha TheeCeremonie gedaan met het Zintuigentuin theeservies. Een bijzonder en bovendien uniek servies wat op de ouderen is geïnspireerd en door Liselore is vervaardigd. En verder laat ik jullie in spanning! De foto vertelt het verhaal en als je meer wilt weten en/of mee wilt doen met de theeceremonie dan zou ik zeggen: save the date: 4 en 5 november 2017, tijdens de Haarlemse Kunstlijn worden de laatste ceremoniën gedaan met publiek en wordt het gehele servies geveild! Kom je ook?!?

Zintuigentuin Theeceremonie van Liselore Halink bij de Kweektuinkas van Wilma Overbeek.

Zintuigentuin TheeCeremonie door Liselore Halink, een ZaaiGoed kunstproject voor ouderen: We laten ouderen opbloeien!!!!