Liselore is samen met haar dochter Anna op bezoek geweest naar aanleiding van het kunstproject Zintuigentuin TheeCeremonie!

Een waar evenement! Liselore is samen met haar dochter Anna op bezoek geweest naar aanleiding van het kunstproject Zintuigentuin TheeCeremonie! Anna had een heerlijke gezonde salade voor ons gemaakt en Liselore bracht haar draaischijf mee waarmee ze liet zien hoe zij de cilinders maakt. Deze cilinders gebruiken we om de thee in uit te schenken en geluiden mee te maken. Ik ben geen filmer, maar ik heb wel een filmpje gemaakt van deze bijzondere gebeurtenis! Kijk maar op https://youtu.be/-VxiFP613x8

geboeid luisteren

Liselore is eerder al met ons naar de Zintuigentuin geweest en toe hebben we klei geschept. Deze klei is nu gedroogd en we hebben het ter plekke vandaag gezeefd en gebruikt als glazuur voor de cilinders. Adembenemend zo mooi! Weer een stapje verder met het kunstproject dat gesubsidieerd is door Cultuurparticipatiefonds Utrecht, VSBfonds en RCOAK. We zijn deze fondsen zeer erkentelijk dat zij hebben besloten dit prachtige project financieel te ondersteunen!

Anna deelt salade uit