Vandaag is ZaaiGoed officieel begonnen met een groenproject op maat voor Zorgbalans!

Vandaag is ZaaiGoed officieel begonnen met een mooi groenproject met en voor Zorgbalans!

Na twee proefdagen op Spaarnestroom en Europastroom is het vandaag dan ook echt begonnen: Een op maat groenproject voor Zorgbalans! Om de week komt een medewerker van ZaaiGoed naar een van deze locaties om met de ouderen een groenproject te organiseren. Vandaag was het de beurt aan Europastroom waar een mooie hoge bak staat die wel een opknapbeurt kon gebruiken!

Eerst het onkruid eruit!

Eerst moest het onkruid eruit en toen gingen de sier- en groenteplantjes erin. Gelukkig was er enthousiaste hulp! De ouderen die naar Europastroom komen zijn allemaal fantastische mensen met ieder hun eigen talent en kracht! Er is iemand die vroeger in een naaiatelier heeft gewerkt als coupeuse. Dat zie je nog steeds. Een man die dezelfde naam heeft als mijn vader en ook verwarmingsinstallateur was. Mijn vader is inmiddels overleden, dus je begrijpt, ik heb een zwak voor deze man…. En er is een dame die in de kinderverzorging heeft gewerkt en de hele dag liedjes zingt, zo vrolijk en zo mooi! We houden allemaal ook van haar!

En aan het eind van de dag hebben we dan ineens een prachtige kleurrijke en geurige bak!

En aan het eind van de dag hebben we ineens, met vereende krachten, een prachtige kleurrijke en geurende bak! Huiswerk: blijf water geven en zingen! Dat laatste zal dus geen probleem worden!

Tot de volgende keer, we kunnen niet wachten!