Zaterdag 11 maart vond NLdoet plaats, een vrijwilligersactie geïnitieerd door het Oranjefonds. Ook de ZaaiGoed Zintuigentuin deed mee en hoe!

Op de foto Joaz met een forse prei in zijn hand! Joaz was met zijn moeder Sara uit Ilpendam gekomen. Sara is de sponsor van de slagroom op de advocaat waar wij iedere woensdagmiddag van genieten nadat we naar de Zintuigentuin zijn geweest; mooi ritueel! Zowel de ouderen als de begeleiders laten zich dit wel smaken! Sara heeft zelf ook een mooi bedrijf waarmee zij ouderen een bijzonder gelukkige dag laat beleven, kijk maar eens op http://forgoodoldtimes.nl/ Dank je Sara voor je komst en je slagroom-support!!! En dank je Joaz voor je fantastische kunstwerk! Het krijgt een mooie plek in de ontmoetingsruimte die Onze Gezellen ter beschikking stelt aan ZaaiGoed!

Om 10.00 uur stonden meteen enthousiaste vrijwilligers klaar! Kees en Julie, Marja, Loes, Tous en natuurlijk onze eigen Carla, Joke en Hans. Kees, behept met Alzheimer, gaat zelf 3 dagen per week naar dagbesteding en vond dat hij en zijn vrouw Julie maar eens ‘iets terug’ moesten doen…Volgens mij hebben jullie beiden al meer dan genoeg voor de samenleving gedaan, maar we waren allemaal blij met jullie hulp en humor! De mooie biologische kruidenplantjes van Primavera werden bezorgd, met dank voor de superservice!, en zaten om 15.00 uur allemaal in de verhoogde bakken. Tuincentrum Primavera is vernieuwd, erg leuk geworden en zeker een bezoek waard! Veel biologische planten ook. Binnenkort komen de vaste planten van Nijssen, ook weer een spannend moment. Wil je dan (weer) meehelpen? Daar zijn we blij mee! Laat het ons weten!

Wat fijn dat we zoveel media belangstelling kregen! Hierboven Paul Lips van het Haarlems Dagblad met Carla en een kruidenplantje zodat hij nog eens aan ZaaiGoed denkt…….! Dank je wel Paul!