OntmoetingsCentrum Spaarnestroom van Zorgbalans staat er gekleurd op

Na een aantal bezoeken aan Spaarnestroom door ZaaiGoed is het terras geheel groen geworden. We hebben gebruik gemaakt van dat wat al aanwezig was, namelijk 2 heel mooie stevige houten bakken. Aan beide zijden van het terras staat nu een lange houten en verhoogde bak die we met goed bemeste grond hebben gevuld. Vervolgens zijn we met enkele bezoekers van het OntmoetingsCentrum naar tuincentrum Primavera en DEKAtuin getogen en zijn we ons te buiten gegaan aan vrolijke plantjes!

te buiten gegaan aan kleurrijke plantjes

Vervolgens hebben we een heel staketsel gemaakt van tonkinstokken waar we bonen tegenaan laten groeien. Het kan nog net, stokbonen in de grond stoppen waar eerst prachtige bloemetjes aan komen en daarna genoeg bonen voor een heerlijke maaltijd! Misschien wil onze dinsdag- en donderdag kok Andy er wel iets lekkers mee koken!?! Dat is zo’n verwennerij, Andy kookt verrukkelijk en met enkel verse ingrediënten. Rond 11.00 uur komt hij binnen, geeft iedereen een zoen op de bol; bezoekers en medewerkers, en gaat dan met zeer veel smaak en nog meer liefde voor iedereen koken. Voor Dick en mij vegetarisch, hoe fijn is dat? Je mag al onze verse kruiden gebruiken hoor!!!

Oregano op het terras van Spaarnestroom

Spekbonen

Waar het vanaf nu om gaat is dat alles heel veel water krijgt. Liefst met de gieter en niet uit de lucht….! En af en toe wat goede meststof. En wat ook erg belangrijk is: blijf genieten van het fijne terras, de planten en elkaar!

hoe leuk is dit

En zo kunnen de bezoekers heerlijk in het groen genieten, onder een grote parasol, met een kop koffie erbij. Koffie? Kruidenthee natuurlijk! Er staat verse munt in de bak achter je Aad! Lekker zomers!