Op bezoek bij Zonder Werken Niets!

Bij Onze Gezellen vond vandaag een toernooi plaats èn de kantine was nog niet af (hij wordt opgeknapt) dus konden we niet terecht in de algemene ruimte waar we iedere woensdag welkom zijn.

Dus zijn we uitgeweken naar de kantine van Zonder Werken Niets! Een mooie zonnige ruimte met openslaande deuren naar het terras en de volkstuintjes.

De kantine van Zonder Werken Niets

We hebben een nieuwe deelnemer mogen ontvangen, erg leuk, ook voor Elly want ze wonen bij elkaar in het Johan Limpershof / Limpersplantsoen. Vlak bij de Zintuigentuin dus. Mevrouw ‘Henny’ heeft een hele fijne dag gehad, hopelijk blijft ze in onze groep!

Helemaal in de beginfase van het project de Zintuigentuin, tijdens de aanleg, ontving stichting ZaaiGoed plotseling een groot bedrag van stichting Union Haarlem. Wat een verrassing en geschenk! We hebben dit bedrag besteed aan de inrichting van de Zintuigentuin. En vandaag wilden de bestuursleden van stichting Union komen kijken en mee genieten van de Zintuigentuin. Dus zijn we na de koffie met baklava de auto’s  in gestapt en naar de Zintuigentuin gereden! Wat een fijn moment om met trots de Zintuigentuin te tonen met de gebruikers erbij! Dat doen we graag en met liefde voor het project en de deelnemers! Gertie en Alberdien van Union op bezoek

Gertie en Alberdien van stichting Union hebben het goed op de Zintuigentuin!

In de Zintuigentuin

Eenmaal weer terug bij ZWN hebben we eerst heerlijk geluncht terwijl we naar mooie muziek luisterden, Vera Lynn onder andere. Zo fijn, ook mevrouw Henny was heel blij met deze gouwe ouwe liedjes. Natuurlijk moest Carla even dansen met Anneke! Ze kunnen het niet laten! En vooruit, voor het advocaatje met slagroom èn een hele grote schaal met verschillende soorten pruimen, nectarines en perziken, moesten we toch nog even over het prachtige terrein van ZWN! Zo fraai!

Anneke komt altijd huilend binnen en binnen 10 minuten is ze blij!

Mocht je inspiratie hebben gekregen ga dan op de open tuindag ook eens kijken bij ZWN aan de van der Aartweg 25 Haarlem! Een waar walhalla! Het is een Franse tuindag op zaterdag 2 september van 10.00 tot 15.00 uur!