Bezoek onze dagbestedingslocaties tijdens de Open Tuinendagen!

open tuindagen 15, 16 en 29 juni

Kom en laat je verrassen tijdens onze open tuindagen in 2024! Ontdek Volkstuincomplex Haarlem Ons Buiten in Schalkwijk op zondag 16 juni en de prachtige Zintuigentuin in Haarlem Noord op zaterdag 29 juni. De toegang is gratis op beide locaties. Laat je inspireren door onze groene dagbestedingsplekken!

​​​​​​​Daarnaast maken we dit jaar voor het eerst deel uit van de bloeiende tuinopenstellingen georganiseerd door Groei & Bloei afdelingen door het hele land. Fietsliefhebbers op de Groei & Bloei route zijn van harte welkom voor een stop bij onze Zintuigentuin in Haarlem Noord.

Open tuinendagen 16 juni en 29 juni 2024

De Zintuigentuin is een unieke plek voor jong en oud, waar mensen met en zonder een haperend brein samen kunnen genieten.

In onze tuin kun je volledig ervaren: VOELEN, RUIKEN, KIJKEN, PROEVEN en natuurlijk LUISTEREN!

Speciaal ontworpen voor mensen met geheugenproblemen, biedt onze Zintuigentuin een louterende ervaring met rijke geuren, texturen, smaken en geluiden/stilte. We luisteren naar de vogels, het rustgevende wuiven van het gras en de achtergrondgeluiden.

Het delen van waarnemingen, herinneringen en verhalen die de tuin oproept, kan het brein tot rust brengen.

ZaaiGoed deelnemers voor het tuinhuis op de Zintuigentuin in Haarlem

Kom langs op Volkstuincomplex Haarlem Ons Buiten in Schalkwijk op zondag 16 juni en de prachtige Zintuigentuin in Haarlem Noord is opengesteld op zaterdag 29 juni. De toegang op beide locaties is vrij.

Wij zijn aanwezig van 11:00 tot 16:00u.

Adres Thuisbasis Stichting Zaaigoed ZWN Van der Aartweg 25, Haarlem

Locatie: volkstuincomplex ZWN, van der Aartweg 25 Haarlem-Noord.

De Zintuigentuin vind je aan de linkerkant halverwege het pad op Berkenlaan 15.

De toegang is vrij.