Van de week hadden we al zoveel plezier bij Spaarnestroom van Zorgbalans en nu weer bij Europastroom!!! Maar ja, wat wil je ook met een ADHD collega!! Hihi!

iedereen is blij bij Spaarnestroom!!!

We hebben een hangplek voor ouderen gekregen bij Spaarnestroom… Nadat de foto was gemaakt wilde niemand meer terug naar hun plek aan de tafel. Ook goed! Er is namelijk met een deelnemer een enorm tafereel geschilderd op de spiegel aan de achterwand. Met een boom erin. En die boom hebben we beplakt met geborduurde bladeren. Geen echte maar uit magazines geknipt. Dat papier is zo lekker stevig en glanzend! Er stond een hertje in en die is mooi uitgeknipt, geborduurd en vervolgens aan de boom gehangen.

Hertje borduren

Er was nog enige discussie aan het eind van de dag of dat ene blad daar linksboven niet naar rechts moest……Hebben we gedaan, beter zo!

dat blad moet ergens anders hangen

Ook leuk: de vetbollen zijn gelukt en hangen nu op de terrassen aan de tonkinstokken die anders toch de hele winter maar staan te staan…. De zonnebloempitten die we speciaal hiervoor hadden bewaard waren al op….de muizen hadden ze ontdekt!

Vandaag waren we bij Europastroom! Ook altijd fijn! Hier hebben we de kistjes van wijnkoperij Ockhuysen gebruikt. Er is flink geschilderd en ook weer geborduurd maar dan enkel Ginko bladeren! Deze komen in de kistjes en uiteindelijk wordt dat een heel schilderij, maar dat duurt nog even. Ginko

Wat een plezier weer! En wat hebben we pret gehad met het proeven van de Johannesbroodpitpeulen!!! Die had niemand nog ooit gegeten en gaan we misschien ook wel niet zo snel meer doen…. De mandarijnen waren lekker en de granaatappels ook heerlijk!!! Oh, en de dadels waren superzoet (doos helemaal op gegaan) en natuurlijk de kruidnootjes!!!! Topdag!

En zo ziet de letterbak er inmiddels uit:

letterbak