Met hulp van velen is in Haarlem Noord een op maat gemaakte ZaaiGoed Zintuigentuin gerealiseerd. Om het groeiseizoen van 2017 extra op te luisteren is keramiste Liselore Halink | LiLo gevraagd invulling te geven aan een bijzondere gebeurtenis geent op de activiteiten en belevenissen van de ouderen op de Zintuigentuin. Het resulteerde in het maken van een uniek theeservies voor een traditionele Chinese Theeceremonie met diverse oogsten van de Zintuigentuin.

Op het originele servies kan nog geboden worden

Het maken van het theeservies en de theeceremonie zijn mede mogelijk gemaakt door;

Het Originele Gong Fu Cha Theeservies is nog te koop!

Wat uiteindelijk niet is geveild was het originele theeservies. En dat is jammer want de opbrengst van alles wat is verkocht gaat naar het kunstproject 2018! Dus…heeft u spijt dat u niet heeft meegedaan of was u niet in staat om mee te doen, laat het ons weten en doe alsnog een mooi aanbod! Dit kan tot 31 december 2017.

Tijdens de veiling op 5 november 2017 bij Galerie SPW59 Haarlem is heel veel geveild!

Er gingen geurcilindertjes weg voor 4x de originele prijs en ook voor de smaakkommen werd tegen elkaar op geboden. Er ging een set weg van theetafel met theepot, cilinder en kom en 4 doosjes met daarin een set van 3 opeenvolgende kommetjes. Met opeenvolgend wordt bedoeld de zichtbare vergankelijkheid…..

Bij elkaar heeft de verkoop met veiling € 1.000,00 opgebracht!!!

Beeldverslag van de theeceremonies tijdens de Kunstlijn.