Rotaract Haarlem sponsert stranddag Stichting Zaaigoed

Rotaract Haarlem is een groep enthousiaste jonge mensen die zich actief inzet voor de samenleving.
Daarnaast streven zij naar gezellige momenten en persoonlijke ontwikkeling. De naam Rotaract is afgeleid
van Rotary in Action. Rotaract is in 1967 opgericht in Amerika als het jongerenprogramma van Rotary International.
Wereldwijd is Rotaract actief in 151 landen en heeft meer dan 200.000 leden. In Nederland zijn ruim 50 clubs actief.
Rotaract Haarlem streeft ernaar om 4 à 5 keer per jaar een lokale organisatie te helpen met het organiseren van een actie.

Zo hebben zij de ouderen van Stichting ZaaiGoed op een dagje strand en een lekker visje getrakteerd waarmee de eerste wens
van de ouderen in vervulling is gegaan!

Deze wens hangt in de wensboom op de Zintuigentuin!

Vervulling eerste wens Stichting Zaaigoed ouderen met een dagje strand. Klik op een afbeelding om het strandplezier mee te beleven. Of bekijk ons uitgebreide verslag van deze dag