ZaaiGoed heeft een fijne stagiair

ZaaiGoed heeft een fijne stagiair: Tristan Bruines die vandaag voor het eerst met ons meegaat! Er was regen en hagel beloofd, maar we kregen zon! Morgen is de Koning jarig en vrijdag Joke, dubbel feest! We hebben warme appeltaartjes met een oranje kaarsje erop! Van harte jullie beiden!

Met handen vol kussens gaan we naar de tuin waar nu ook de grote bank staat. Hup, alle kussen erop en luieren maar! Fijne bank hoor! Toch ook nog maar even onkruid wieden uit de verhoogde bakken…..

allemaal op de bank

Na de lunch doen we onder begeleiding van Carla Yogalogica! Een ZaaiGoed beweeg oefening waarbij we op reis gaan. Huh? Ja, we doen allemaal een blinddoek voor en gaan in een kring zitten zodat onze voeten tegen elkaar aan komen. Op de grond ligt een vilten deken zodat het warm en zacht voelt. En dan begint Carla over het strand, dat we daar naartoe fietsen (benen trappelen!), nu zijn (voel het zand maar op de grond) en ruik de zilte zee! We gaan elkaars schouders insmeren met zonnebrandcrème, eerst de rechterbuur, dan de linkerbuur (draaien met je armen!) En zo zijn we op reis, aan zee en bewegen we op een leuke speelse manier.

Tristan Bruines komt bij ons via Stichting Dropinn en hij past meteen goed in het team: Welkom Tristan!

Morgen is de Koning jarig en vrijdag Joke, dubbel feest!