“We make better days”

Vorige week, was het vrijdag de 13e maar een ongeluksdag werd het zeker niet!

Door een geweldige samenwerking met Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken, was er geregeld dat er een grote groep vrijwilligers van Teva Pharmachemie uit Haarlem ons kwam helpen.

0641866778

Erika Meershoek

Teva Pharmachemie Haarlem dagje uit met Stichting Zaaigoed

Door middel van een werknemersvrijwilligersdag zette TEVA zich lokaal in en deden gelijk aan teambuilding. Hun thema was “We make better days” en dat heeft Stichting ZaaiGoed gemerkt! Mede door de geweldige inzet van Teva Pharmachemie waren er ook dit keer veel blije gezichten!

DANSEN, WANDELEN, PROEVEN EN……..HERFSTUKJES MAKEN!

We begonnen de dag bij “Onze Gezellen” met koffie en thee en een heerlijke en prachtige taart van Vresia. Deze was groot genoeg voor iedereen die een stuk wilde. Daarna werd het tijd voor actie want het weer was zonnig.

De  Zintuigentuin winterklaar maken en herfstbloemstukjes maken

Er ging een groep naar de Zintuigentuin om daar de tuin winterklaar te maken en er ging een groep naar Haarlemse Volkstuindersvereniging Zonder Werken Niets. Deze groep ging een stukje wandelen en op het terras herfstbloemstukjes maken. Alle clienten en vrijwilligers genoten zichtbaar van de buitenlucht. Maar de buitenlucht maakt ook hongerig dus met z’n allen gingen we gezellig aan de lunch.

Dansen op de liedjes van de Oranje Man

Na de lunch kwam Wilhelmus J. Hoekstra, de Oranje Man. Hij zong oude en nieuwe liedjes, had een heuse liedjesbingo en bij alles een mooi verhaal. Mensen zongen, dansten zelfs en er was tijd voor een lach en ook een traan toen we allen “Mag ik dan bij jou” meezongen van Claudia de Breij. In de pauze was er een advocaatje van Zwarte Kip, zij waren zo aardig om hun goudgele likeur te sponsoren. De Oranje Man sloot deze middag af en wij willen iedereen hierbij bedanken voor de inzet van die dag.