Met hulp van velen is in Haarlem Noord een op maat gemaakte ZaaiGoed Zintuigentuin gerealiseerd. Om het groeiseizoen van 2017 extra op te luisteren is keramiste Liselore Halink | LiLo gevraagd invulling te geven aan een bijzondere gebeurtenis geent op de activiteiten en belevenissen van de ouderen op de Zintuigentuin. Het resulteerde in het maken van een uniek theeservies voor een traditionele Chinese Theeceremonie met diverse oogsten van de Zintuigentuin.

Echt de allerlaatste, Gong Fu Cha theeceremonie!

Op zondag 17 december vond de allerlaatste theeceremonie plaats. Er is nog een geurcilindertje, een smaakkommetje of een hele theeset inclusief theetafel te koop. Maar ook de cd van Johannes Moller is nog te koop, voor 15 euro. Neem contact op via de mail voor bezichtiging.

Het maken van het theeservies en de theeceremonie zijn mede mogelijk gemaakt door;

Tijdens de veiling op 5 november 2017 bij Galerie SPW59 Haarlem is heel veel geveild!

Er gingen geurcilindertjes weg voor 4x de originele prijs en ook voor de smaakkommen werd tegen elkaar op geboden. Er ging een set weg van theetafel met theepot, cilinder en kom en 4 doosjes met daarin een set van 3 opeenvolgende kommetjes. Met opeenvolgend wordt bedoeld de zichtbare vergankelijkheid…..

Bij elkaar heeft de verkoop met veiling € 1.000,00 opgebracht!!!

Beeldverslag van de theeceremonies tijdens de Kunstlijn.