Zonnige week met alle krasse knarren

Gezellige zonnige week met alle krasse knarren. Ik heb reuze genoten en in die uurtjes hèèl veel geleerd en je geeft hèèl kalm en duidelijk uitleg. Heerlijk relaxt!! De complimenten van mij en ga zo door, erg fijn.

Sjoeke

Cursus Stichting Zaaigoed
5.0
2018-07-30T08:38:24+00:00

Sjoeke

Tijd voor jezelf met deze 2 workshops op de Zintuigentuin in Haarlem.

Deze workshops zijn voor jong en oud!!

Tijdens de vakantieperiode organiseert Stichting Zaaigoed 2 verschillende workshops met de bloem in de hoofdrol. Op de zaterdagen bloemportretten schilderen en op de dinsdagen bloemstillevens borduren.

bloemportretten

schilder- &

tekencursus

Voor jong en oud
door beeldend kunstenaar erika meershoek

VOOR LIEFHEBBERS VAN schilderen, aquarelleren of schetsen!

Tijdens de vakantieperiode je eigen kunstwerk maken. Doe mee met een cursus Bloemportret maken voor jong en oud.  Gedurende 8 bijeenkomsten op de zaterdagen maakt ieder naar eigen wens een bloemportret. Bij mooi weer werken we buiten in onze zintuigentuin, bij slecht weer binnen in ons grote tuinhuis

De cursus wordt gegeven door erika

Lang voordat bloemen hip waren, maakte Erika al levensgrote schilderijen van de meest prachtige bloemen in magische ruimten en landschappen die je doen dagdromen en verlangen naar rust. Gun jezelf de tijd om zelf een kunstwerk te creëren en tegelijkertijd te genieten van het samenzijn, en tips te ontvangen van Erika.  Ontwikkel je eigen creativiteit nog verder!

p.s. Nieuwsgierig geworden naar het werk van Erika? Zij exposeert op dit moment in Galerie SPW59 aan het Spaarne in Haarlem.

Hi!

wij zorgen voor alles!

Koffie/thee

lunch

kleine expositie

Meer informatie of inschrijven

Geef je op voor de cursus

8 bijeenkomsten op de zaterdag

4 + 11 + 25 augustus

1 + 8 september

6 + 13 oktober

€ 50 voor de hele cursus

Zintuigentuin

op volkstuincomplex ZWN

Van der Aartweg 25

2026 ZM, Haarlem

tijdstip

12:00 –

Inclusief

Materiaal, koffie / thee

en een eenvoudige lunch.

We ronden de cursus af

met een kleine expositie.

Er is ruimte voor 10 deelnemers

maximaal 10

deelnemers

GALLERY

ZELF GEMAAKT!

Het beloofd heel mooi te worden!

Plan de zaterdagen voor jezelf!

Verzenden
User Review