Zomer in de buitenlucht

Verheugd U zich ook op de zomer en kijkt u er naar uit wat meer in de buitenlucht te zijn? Stichting Zaaigoed heeft met mantelzorgers en deelnemers een buitenprogramma opgesteld waar u vast een activiteit waar u aan deel wilt nemen. Zo kunnen wij de dagbesteding het gehele jaar door laten gaan. Dat geldt in het bijzonder in tijden van corona. Wij als team zijn ons bewust dat juist in de zomerperiode mensen extra eenzaam kunnen zijn omdat vele bekenden om hen heen op vakantie zijn.

Inspelend op de verschillende wensen en mogelijkheden hebben wij de hele zomer door activiteiten gepland met voor ieder wat wils. We gaan bijvoorbeeld appels plukken van een eigen adopieboom, kokerellen met Martin, en oud Hollandse spelletjes spelen in de buitenlucht, zoals kegelen. U waant zich op vakantie in Frankrijk. Wij hebben vast heerlijk weer besteld.

appels plukken bij de Olmenhorst met Stichting ZaaiGoed

Wat staat er allemaal op het programma deze zomer?

  • 3x Kokkerellen met Martin; Drie bijeenkomsten met chef-kok Martin van Ginkel tijdens de zomer periode met groente, fruit en eetbare bloemen van het seizoen van eigen tuin en ZWN-moestuiniers.
  • 4x Uitstapje Olmenhorst om daar appels te plukken van onze te adopteren appelboom. Inclusief eten en drinken voor onderweg en/of op locatie
  • 4x Oudhollandse spelletjes op plein van ZWN zoals kegels en XL versie van 4 op een rij
  • 2x Dansbelevenis voor ouderen georganiseerd door B. Basje. Op veler verzoek ook een dansactiviteit, want hoe leuk was het stoeldansen niet in 2019. Bekijk hier ons YouTube filmpje om na te genieten. Of Basje ook zoiets gaat doen? We wachten het af 🙂

Mede mogelijk gemaakt dankzij

RCOAK
Fonds Sluyterman van Loo ouderenprojecten