Ik ben graag creatief bezig, maar ben aan huis gebonden, hebben jullie idee├źn?

Wij houden contact middels Instagram, YouTube en Facebook. Als je jezelf opgeeft voor een online cursus krijg je toegang tot onze Facebook ZaaiGoed-Creatief groep. Nog geen deelnemer, kijk naar het antwoord op de vraag hieronder en neem vrijblijvend contact op.

Waar kunnen we ons aanmelden?

Voor De Tuinclub kunt u zich aanmelden via Wilma Overbeek contact@stichtingzaaigoed.nl en/of Liesbeth van Ginkel info@stichtingzaaigoed.nl. U bent ook altijd welkom om spontaan langs te komen op de maandag en woensdag tussen 10.00 en 15.00 uur. (i.v.m. het corona-virus is deze mogelijkheid er tijdelijk niet)

Aanmelden voor cursussen kan via de website en/of via contact@stichtingzaaigoed.nl.

Is het makkelijk te bereiken met openbaar vervoer?

Op het Delftplein stoppen meerdere stadsbussen. U loopt dan via het Van der Aart sportpark in 10 minuten naar de Zintuigentuin.

Is er goede parkeergelegenheid?

Zodra u met de auto de Van der Aartweg opkomt, rijd u tussen parkeervakken door. Daar kunt u parkeren zonder kosten en zolang u wilt. Om dichterbij de Zintuigentuin te mogen staan heeft u een parkeervergunning nodig. Let op: handhaving controleert hier en de boetes zijn hoog.

Wat zijn de kosten?

Indien u inwoner van Haarlem of Zandvoort bent en recht heeft op maatschappelijke ondersteuning (WMO) dan is De Tuinclub voor u kosteloos. Weet u niet zeker of u van deze regeling gebruik kunt maken? Laat het ons weten dan helpen wij u daarbij.

Voor de cursussen geldt deze regeling niet. De kosten van alle cursussen staan vermeld op de website.

Is het rolstoel-toegankelijk?

Ja, de Zintuigentuin en het tuinhuis zijn rolstoel toegankelijk.

Vragen & reacties

Vragen over onze activiteiten, mogelijkheden om mee te doen, mee te helpen of over het opzetten van een samenwerking kunt u via het vragenformulier aan ons voorleggen. Iemand van het team van stichting ZaaiGoed zal dan op korte termijn per mail reageren of telefonisch contact met u opnemen.

Reacties op onze activiteiten en nieuwsitems zijn zeer welkom. U kunt ze aan ons kenbaar maken via het reactieformulier of op Google. Alvast hartelijk dank namens het team van stichting ZaaiGoed.

Adres ZWN-volkstuinvereniging

Van der Aartweg 25
2026 ZM Haarlem-Noord

ZaaiGoed Zintuigentuin bij ZWN