Veelgestelde vragen

Waar kunnen we ons aanmelden?

Voor De Tuinclub kunt u zich aanmelden via Wilma Overbeek contact@stichtingzaaigoed.nl en/of Liesbeth van Ginkel info@stichtingzaaigoed.nl. U bent ook altijd welkom om spontaan langs te komen op de maandag en woensdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Is het makkelijk te bereiken met openbaar vervoer?

Op het Delftplein stoppen meerdere stadsbussen. U loopt dan via het Van der Aart sportpark in 10 minuten naar de Zintuigentuin.

Is er goede parkeergelegenheid?

Zodra u met de auto de Van der Aartweg opkomt, rijd u tussen parkeervakken door. Daar kunt u parkeren zonder kosten en zolang u wilt. Om dichterbij de Zintuigentuin te mogen staan heeft u een parkeervergunning nodig. Let op: handhaving controleert hier en de boetes zijn hoog.

Wat zijn de kosten?

Indien u inwoner van Haarlem of Zandvoort bent en recht heeft op maatschappelijke ondersteuning (WMO) dan is De Tuinclub voor u kosteloos. Weet u niet zeker of u van deze regeling gebruik kunt maken? Laat het ons weten dan helpen wij u daarbij.

Is het rolstoel-toegankelijk?

Ja, de Zintuigentuin en het tuinhuis zijn rolstoel toegankelijk.

Welke maatregelen hanteren jullie tijdens Corona?

Voor veel aanbieders en gebruikers van dagbesteding is de 1,5 meter dagbesteding nog een zoektocht. Ik hoop door deze extra op deze extra informatie-pagina hier een klein beetje duidelijkheid te bieden over hoe wij moeten werken op dit moment. Ik ben naast mijn functie uitvoerend directeur stichting ZaaiGoed ook betrokken bij de werkgroep kwetsbare ouderen in Haarlem. De werkgroep is samengesteld uit andere begeleiders dagcentra, WMO-medewerkers, casemanagers, alzheimercafé en alzheimer nederland. Hier haal ik veel informatie uit en delen wij onze kennis en ervaringen.

Vragen & reacties

Vragen over onze activiteiten, mogelijkheden om mee te doen, mee te helpen of over het opzetten van een samenwerking kunt u via het vragenformulier aan ons voorleggen. Iemand van het team van stichting ZaaiGoed zal dan op korte termijn per mail reageren of telefonisch contact met u opnemen.

Reacties op onze activiteiten en nieuwsitems zijn zeer welkom. U kunt ze aan ons kenbaar maken via het reactieformulier of op Google. Alvast hartelijk dank namens het team van stichting ZaaiGoed.

Adres ZWN-volkstuinvereniging

Van der Aartweg 25
2026 ZM Haarlem-Noord

ZaaiGoed Zintuigentuin bij ZWN

Tuin nummer B15 (Berkenlaantje 15)

Openingstijden Zintuigentuin

Het hele jaar door op:
maandag en woensdag van 10:00 tot 15:30 uur

Telefonisch contact

(06) 42170216, Wilma Overbeek
(06) 40644906, Liesbeth van Ginkel

10 + 10 =