Veelgestelde vragen

Ik moet binnenblijven vanwege het corona-virus, hebben jullie idee├źn om de dag door te komen?

Wij laten jullie niet alleen en houden contact middels Instagram, YouTube en Facebook. Als je deelnemer bij ons bent dan gaan we met toestemming van de mantelzorger / familie op de woensdagen op huisbezoek om -1 op 1 – een wandeling en praatje te maken en/of om materialen te bezorgen voor een creatieve activiteit binnenshuis! Nog geen deelnemer, kijk naar het antwoord op de vraag hieronder en neem vrijblijvend contact op.

Waar kunnen we ons aanmelden?

Voor De Tuinclub kunt u zich aanmelden via Erika Meershoek contact@stichtingzaaigoed.nl en/of Liesbeth van Ginkel info@stichtingzaaigoed.nl. U bent ook altijd welkom om spontaan langs te komen op de maandag en woensdag tussen 10.00 en 15.00 uur. (i.v.m. het corona-virus is deze mogelijkheid er tijdelijk niet)

Aanmelden voor cursussen kan via de website en/of via contact@stichtingzaaigoed.nl.

Is het makkelijk te bereiken met openbaar vervoer?

Op het Delftplein stoppen meerdere stadsbussen. U loopt dan via het Van der Aart sportpark in 10 minuten naar de Zintuigentuin.

Is er goede parkeergelegenheid?

Zodra u met de auto de Van der Aartweg opkomt, rijd u tussen parkeervakken door. Daar kunt u parkeren zonder kosten en zolang u wilt. Om dichterbij de Zintuigentuin te mogen staan heeft u een parkeervergunning nodig. Let op: handhaving controleert hier en de boetes zijn hoog.

Wat zijn de kosten?

Indien u inwoner van Haarlem of Zandvoort bent en recht heeft op maatschappelijke ondersteuning (WMO) dan is De Tuinclub voor u kosteloos. Weet u niet zeker of u van deze regeling gebruik kunt maken? Laat het ons weten dan helpen wij u daarbij.

Voor de cursussen geldt deze regeling niet. De kosten van alle cursussen staan vermeld op de website.

Is het rolstoel-toegankelijk?

Ja, de Zintuigentuin en het tuinhuis zijn rolstoel toegankelijk.

Vragen & reacties

Vragen over onze activiteiten, mogelijkheden om mee te doen, mee te helpen of over het opzetten van een samenwerking kunt u via het vragenformulier aan ons voorleggen. Iemand van het team van stichting ZaaiGoed zal dan op korte termijn per mail reageren of telefonisch contact met u opnemen.

Reacties op onze activiteiten en nieuwsitems zijn zeer welkom. U kunt ze aan ons kenbaar maken via het reactieformulier of op Google. Alvast hartelijk dank namens het team van stichting ZaaiGoed.

Adres ZWN-volkstuinvereniging

Van der Aartweg 25
2026 ZM Haarlem-Noord

ZaaiGoed Zintuigentuin bij ZWN