Stichting ZaaiGoed verbindt mensen en laat ouderen,
met en zonder dementie, opbloeien!

• Stichting ZaaiGoed laat ouderen opbloeien!
  • We werken vanuit gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest.
  • We laten ons inspireren door de natuur en de seizoenen, ook die van het leven.
  • De mogelijkheden, wensen en talenten van de individuele deelnemers zijn bepalend.
  • We stimuleren doorontwikkeling door onze publicaties die we naar aanleiding van de projecten maken.
  • We steunen ouderen, vrijwilligers, stagiairs, mantelzorgers, familie en activiteitenbegeleiders.
  • We bepleiten individuele vrijheid.
  • We zorgen voor onze directe werk- en leefomgeving en benaderen alles zo mens-, dier- en milieuvriendelijk.
  • We streven naar een goed, zinvol en mooi leven voor onze deelnemers en medewerkers.
  • We zijn een open source en u mag onze projecten delen en gebruiken onder vermelding van ¬©Stichting ZaaiGoed.
  • Alles gebeurt toegewijd.
  • We ontwikkelen ook projecten in opdracht. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor een project op maat.