Doe mee met Stichting ZaaiGoed!

Stichting ZaaiGoed is afhankelijk van donaties, giften en subsidies. Vind u dat we mooie projecten realiseren en wilt u met ons samenwerken? We zijn blij met uw hulp: Handen en financieel!

Wist u dat wij een ANBI-status hebben waardoor iedereen voordeel heeft van uw donatie? Met een periodieke schenking helpt u niet alleen stichting ZaaiGoed maar ook uzelf! Uw gift is, met enkele voorwaarden, aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. U beloofd ons vijf jaar te steunen met een vast bedrag per jaar. Daartoe maakt u een overeenkomst op met stichting ZaaiGoed. Deze overeenkomst ondertekenen beide partijen, een voor u en een voor ons. Betaling kan per automatische incasso of vanuit eigen initiatief.

Werknemersvrijwilligersdagen behoren tot de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wanneer u een project steunt is het fijn wanneer u met uw werknemers een dagje meedoet in betreffend project. Groen doet Goed en de Zintuigentuin zijn hier uitgelezen projecten voor waarin het voor iedereen duidelijk zal zijn dat de projectnaam niet voor niets is gekozen! We nodigen u bij deze van harte uit!

Neemt u contact op voor meer informatie over werknemersvrijwilligersdagen met Erika Meershoek, 0641866778