Zon in de Zintuigentuin

Eindelijk is het zover en kunnen we in de zon naar de Zintuigentuin! Het is zolang koud geweest, we zijn allemaal toe aan warmte. Meteen weer extreem natuurlijk, zoals dat gaat in NL. We beginnen maar meteen met het zelf bereiden van een aardappelsalade met gerookte zalm. Verse paprika, lenteui, bospeen, knoflook en een lekker uitje maken de salade gezond en af! Vette vis is trouwens ook echt goed voor je brains, moet je eigenlijk wel regelmatig eten.

Heerlijk op de bank in de Zintuigentuin met een zelfgemaakte aardappelsalade op schoot en een glaasje witte wijn

 

Eenmaal op de Zintuigentuin genieten we heerlijk van de salade, het verse brood, afgebakken kaasbroodjes en een heerlijk koel glas witte wijn, of een sapje!

Liselore komt naar de Zintuigentuin met de eerder door onze oiuderen gemaakte klei cilindersLiselore komt naar de Zintuigentuin met de eerder door haar gemaakte klei cilinders met daarin gebakken materiaal van de tuin. Wat is dit leuk! Iedere cilinder maakt een ander geluid, doordat ze allemaal net even anders zijn van vorm en grootte. Bijzonder!

Zo fijn dat Liselore zo vaak naar de Zintuigentuin komt of naar Onze Gezellen waar ze met de ouderen aan de slag gaat!Zo fijn dat Liselore zo vaak naar de Zintuigentuin komt of naar Onze Gezellen waar ze met de ouderen aan de slag gaat! Vandaag toont ze de cilinders met daarin de gedrukte ‘gevonden voorwerpen’ uit de Zintuigentuin. Deze takjes, bessen, zaden etc hebben de deelnemers voor Liselore gezocht. Zij heeft het in de klei gedrukt en zo in de oven gestopt, met dus een fascinerend resultaat!

De dag kreeg een heerlijke afsluiting met roomijs, verse aardbeien en een toef slagroom! Het leven kan zo mooi zijn!